Macskatartás kezdőknek!

Macskatartás kezdőknek! Képek minden mennyiségben! Saját tapasztalatok kezdők vagy akár haladók számára is! Édes, aranyos, játékos képek folyamatosan a blogon! Saját cicáim nyújtotta örömök!

Feedek

Köszöntő! - Bemutatkozás

2010.07.21. 22:57

szerző: szesszi85

Szia!

Ezt a blogot, azzal a céllal hoztam létre, hogy segítséget nyújtsak a leendő macskatuljadonosoknak illetve, azoknak akiknek már dorombol otthon egy négylábú. Nekem is van jelenleg négy cicusom és már évek óta büszke és boldog gazdi vagyok, így tudom hogy nem mindig egyszerű és sok mindent meg is tapasztaltam már. Remélem hozzá járulok ahhoz hogy csupa boldog és elégedett cica járjon a világban!

Bemutatom neked a macskáimat!

Ő Dundi a nagy vadász, jelenleg állapotos, idén másodszor! Ő második körben került hozzám, apukája egy fekete perzsa. Volt egy testvére is, Picur akivel mintha ikrek lettek volna. Kissebb korában távolságtartóbb volt, de az anyaság megváltoztatta!

Merci, amilyen nagy olyan akaratos, de azért szófogadó és hűséges! Kitünő pótanya, ezt Dundi tanusíthatja! Egyik legfontosabb jellemzője, hogy nagyon szereti a hasát! Fürdeni már kevésbé. Ő volt az első a jelenlegi sorban. A szomszéd "passzolta" hozzánk még igencsak ideje korán, de szerencsésen gyönyörű, boldog, vidám cica lett. Ici pici cicaként nagyon bohókás volt.

 Pindur, akit Tomónak hívnak csak 3 hónapos, de már majdnem akkora mint Merci! Szereti, ha foglalkoznak vele, macerálják, egy igazi kis örökmozgó. Ő már az új generáció tagja. Dundi az anyukája, de Merci az aki igazán törődik vele és testvérével. A hasát legalább annyira szereti mint Merci.

 

Ő Lui (van aki Gyilkosnak becézi) Tomó testvére, aki igencsak félénk természetű még egyenlőre, de játszani azt ő is nagyon szeret. Bébiként bátrabb és barátságosabb volt, most elégé akaratos és öntörvényű. Kicsit kevésbé jó étvágyú mint Tomó, ez már kezd is látszani rajtuk.

Címkék: bemutatkozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cicafarm.blog.hu/api/trackback/id/tr962167470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása