Macskatartás kezdőknek!

Macskatartás kezdőknek! Képek minden mennyiségben! Saját tapasztalatok kezdők vagy akár haladók számára is! Édes, aranyos, játékos képek folyamatosan a blogon! Saját cicáim nyújtotta örömök!

Feedek

1. kép: Herbie (és testvérei) szobatiszta! A többiekről sajnos már nem tudtam több fotót készíteni mielőtt új gazdijukhoz kerültek! Nem volt különösebb gond a szobatisztasággqal de azért nekik most párszor nyomatékosítani kellett hogy hova kell végezni a dolgukat!

 

Íratkozz fel rss-re, hogy értesülj a frissítésről! Jobb oldalt a Hasznos linkeknél rss olvasó tölthető le!

3. kép: És igen! Merci ismét anya lett! Augusztus végén ismét életet adott 3 kicsinek és hasonló szeretettel, gondoskodással nevelte őket fel mint Tomót és Luit! Mára már nekik gazdijuk és új családjuk van, fotó az sajnos csak ennyi maradt róluk. Mivel Merci remek mami volt ők 5 hetes korukban kezdtek enni és a szobatisztaságot abszolút probléma mentesen sikerült elsajátítaniuk (volt kitől tanulniuk!).

4. kép

5. kép

6. kép

Kérlek oszd meg az oldalt facebook-on vagy iwiw-en a megosztógombokkal!

7. kép

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cicafarm.blog.hu/api/trackback/id/tr672275512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása